Mbj Anlæg

Belægning af ny indkørsel med flotte løsninger

Overvejer du at forny din indkørsel?

At have en smuk og funktionel indkørsel kan gøre en stor forskel for dit hjem eller din virksomhed. 

En velanlagt indkørsel kan øge ejendommens værdi, forbedre førstehåndsindtrykket og sikre en sikker passage for både fodgængere og køretøjer. 

Med den rette flisebelægning kan din indkørsel blive både holdbar og æstetisk tiltalende.

Hos MBJ Anlæg tilbyder vi lægning af ny indkørsel for dig, der bor i blandt andet Boeslunde, Slagelse, Skælskør, Korsør og omegn.

Vi tilbyder holdbare løsninger

Vi hjælper dig med at få en ny indkørsel, der er lagt med præcision og kvalitetsmaterialer, så du kan få en ny flot flisebelægning, som holder de næste mange år.

​Vi tilbyder også et vælg af andre former for brolægning, hvis du eksempelvis ønsker en ny terrasse, gangsti eller en anden form for belægning.

Men hvorfor vælge os?

Vi har en dyb forståelse for haveanlæg og flisebelægninger, hvilket betyder, at vi kan tilbyde løsninger, der er skræddersyet til netop dit udeområde. Derudover tager vi hensyn til miljøet og bruger bæredygtige metoder og materialer, hvor det er muligt.

Vi ved, at nogle kunder kan være bekymrede for omkostningerne eller projektets varighed. Derfor arbejder vi blandt andet med konkurrencedygtige priser, hurtig leveringstid og en garanti for kvalitetsarbejde, når vi tager hånd om belægning af indkørsel for vores kunder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en ny indkørsel

Er du klar til at tage det næste skridt? Lad os hjælpe dig med at realisere din drøm om en ny indkørsel. Vi står klar til at rådgive og guide dig gennem hele processen. Vælg den bedste løsning for dit projekt - kontakt os i dag!

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 50 58 59 09
​eller skriv en mail til mbj-anlaeg@hotmail.com

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mbj Anlæg

Slagelse Landevej 136, 4242 Boeslunde

Klik her for rutevejledning

CVR: 43910787

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 58 59 09

E-mail: mbj-anlaeg@hotmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket